Mr. Ivo Haaijer

Benelux and European trademark attorney

  • Founder MerkWerk
  • 20 years experience as trademark attorney
  • BMM certified trademark attorney
  • Member Benelux Association for Trademark and Design Law (BMM)
  • Member International Trademark Association (INTA) en AIPPI

Ivo is afgestudeerd jurist aan de Rijks Universiteit Groningen. Na ervaring te hebben opgedaan bij een ander Nederlands merkenbureau heeft hij MerkWerk in 2001 opgericht.

Ivo heeft vele jaren ervaring in het merken vak en kan u gedegen adviseren over de bescherming, bewaking en handhaving van merken, modellen, handelsnamen, domeinnamen, auteursrechten en andere rechten van Intellectuele Eigendom. Daarnaast kan hij strategisch meedenken en adviseren over de (internationale) bescherming, creatie en positionering van merken. Door zijn ruime kennis en ervaring kan hij u bijstaan bij het beheer van omvangrijke merkportefeuilles en bij het behandelen en beheersen van conflicten.

Contact opnemen
Merkwerk-Ivo-Haaijer

Marieke Reijmers

Benelux merken- en modellengemachtigde (paralegal)

Marieke heeft meer dan 15 jaar ervaring in het merken vak. Zij is sinds 2015 werkzaam bij MerkWerk. Na ondersteunende functies bij diverse gerenommeerde merkenbureaus in de Randstad, heeft zij er uiteindelijk voor gekozen zich (weer) te vestigen in het oosten van het land en daar haar werkervaring in het Intellectueel Eigendomsrecht, in het bijzonder het merken-en modellenrecht, toe te passen en voort te zetten. Marieke heeft in de loop der jaren diverse cursussen op het gebied van het Intellectueel Eigendomsrecht met succes gevolgd. Door haar brede kennis op het gebied van het merken- en modellenrecht en haar ruime werkervaring hierbinnen is Marieke in staat om snel en gedegen zaken als merkonderzoeken, merkinschrijvingen en procedures daaromtrent af te handelen en u te adviseren.

“Het Intellectuele Eigendomsrecht is een vakgebied waar ik bij toeval ben ingerold, maar wat mij, al vanaf het begin, enorm veel plezier geeft. De administratieve afhandeling in combinatie met het inhoudelijke ervan, alsook het opereren op nationaal en internationaal niveau, maakt dat elke dag verschillende werkzaamheden met zich mee brengt. De belangen van onze cliënten behartigen en waarborgen, het meedenken met de klant en het behalen van haar doelstellingen staan voorop.”

Contact opnemen