Merkwerk merken

MerkWerk helpt uw merknaam te registreren

Heeft u uw eigen merk ontwikkeld en wilt u de merknaam van dit merk registreren? Dan bent u bij ons van MerkWerk op het juiste adres!

MerkWerk ontzorgt u op het gebied van merknaamregistratie.

Wij zijn een merkenbureau en advieskantoor dat diensten verleent op het gebied van de bescherming van intellectueel eigendom. Dit rechtsgebied vereist de nodige ervaring, kundigheid en kennis. MerkWerk is gespecialiseerd in het merkenrecht en helpt u graag verder. Als u uw merk wilt beschermen door het registreren van uw merknaam bent u bij ons van MerkWerk aan het juiste adres.

Aanverwante zaken op juridisch gebied

Maar we kunnen meer voor u betekenen dan het registreren van de merknaam. Daarnaast zijn we ook in staat om u met aanverwante zaken te helpen die nodig zijn voor de juridische bescherming van uw merk, product of dienst. Zo voeren we merkonderzoek uit, verzorgen we de juridische bescherming van uw merk en bieden we advies op het gebied van productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten. Wij zijn een kleinschalig kantoor dat snel werkt, hoogwaardige service levert en scherpe prijzen hanteert. Ook zijn we recht door zee en verstrekken we eerlijk advies, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Wilt u uw merknaam registreren en bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op dit gebied? Neem dan gerust contact met ons op. Bel dan naar 030 276 70 80 om verder te informeren. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van het registreren van een merknaam.

Merknaam registreren of een bedrijfsnaam registeren?

Een merknaam is een naam van een handelsmerk. Door deze merknaam kunnen klanten uw producten en diensten onderscheiden van de producten en diensten van andere bedrijven. Hierdoor kunnen uw klanten gemakkelijker een keuze maken uit de verschillende producten en diensten die er aangeboden worden. Het is dus van belang om uw merknaam en de bedrijfsnaam te registeren, want zodoende kunt u uw merknaam of bedrijfsnaam beschermen. Wij van MerkWerk helpen u graag bij de merknaam, bedrijfsnaam of beeldmerk deponeren. Uw merknaam of bedrijfsnaam is namelijk pas beschermd wanneer uw merk gedeponeerd is door MerkWerk en geregistreerd staat in het register.

Het nut van het registreren van een merknaam

Maar waarom dient u uw merknaam te registreren? Het is van belang om een merknaam te registeren vanwege de concurrentie en om de kans op namaak door concurrenten tegen te gaan. Het registreren van een merknaam kan dus een preventieve bescherming van uw onderneming zijn. Ook kunt u het Ⓡ-teken gebruiken wanneer uw merknaam geregistreerd is, waardoor de klanten vertrouwen krijgen in uw producten en diensten en de concurrenten afgeschrikt worden. Dit teken houdt namelijk in dat u in gevallen van merkinbreuk, tegen deze merkinbreuk zult optreden. Maar dat zijn niet de enige voordelen van het registreren van een merknaam. U kunt namelijk ook geld verdienen dankzij merkregistratie. U kunt geld verdienen met merkregistratie doordat u uw merk, dat inmiddels waardevol is door de merknaam registratie, kunt verkopen.

Wat we voor u kunnen betekenen

MerkWerk is actief in de Benelux, de Europese Unie en de rest van de wereld. Naast dat we uw merknaam kunnen registeren verzorgen we ook diverse andere diensten. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in de volgende categorieën:

Merkbescherming. Door de merknaam en het beeldmerk te beschermen wordt een product of dienst herkend en bekend:

Productbescherming. Om te voorkomen dat derden er vandoor gaan met uw inventiviteit en investeringen zijn er verschillende manieren waarop u uw product kunt beschermen:

Overige diensten:

De kosten van het registreren van een merknaam in Benelux, de EU of wereldwijd

Maar wat kost het registreren van een merknaam? De kosten van het registreren van een merknaam zijn afhankelijk van het land of het werelddeel waarin u de merknaam wilt registreren. Daarnaast spelen er nog meer factoren mee bij het bepalen van de hoogte van de merkregistratie in de Benelux, Europa of in een ander deel van de wereld. Wanneer u er voor kiest om de professionele hulp in te schakelen van een jurist of advocaat, worden de kosten van de merknaam registratie hoger. Als u een merknaam wilt registeren binnen de Benelux, bedragen de kosten van een Benelux merkaanvraag in 3 klassen €685-,.

Het registreren van een internationale merknaam

Bij MerkWerk bent u ook aan het juiste adres voor het registreren van een merknaam in Europa en het registreren van een internationale merknaam. Wanneer u er voor kiest om uw merknaam internationaal te registreren, is het van belang om de afweging te maken in welke land u uw merknaam wilt registeren. De kosten van het internationaal registreren van een merknaam verschillen namelijk per land. Als u benieuwd bent naar de kosten van het registeren van een merknaam in Europa of het registeren van een merknaam wereldwijd, kunt u vrijblijvend een brochure of een offerte aanvragen.

De beschikbaarheid van een merknaam controleren

Wilt u de beschikbaarheid van een merknaam controleren? Ook dat is mogelijk bij MerkWerk. Bij MerkWerk kunt u namelijk een gratis merkonderzoek lasten uitvoeren, waardoor u uw merk kunt checken. Als u de merknaam laat controleren dor middel van het gratis merkonderzoek, bellen onze medewerkers u op om de resultaten van het gratis merkonderzoek te controleren. Dan weet u zeker of de merknaam die u in gedachten voor uw bedrijf of product nog niet in gebruik is en kunt u weigering en bezwaar voorkomen.

Beeldmerk registeren of beeldmerk deponeren

Naast het registeren van een merknaam, kunnen onze professionele medewerkers u ook helpen bij het registreren van een beeldmerk. Een beeldmerk is een andere naam voor een logo, veel mensen noemen het registeren van een beeldmerk dan ook het vastleggen van hun logo. Het registreren van een beeldmerk gaat het zelfde in z’n werk als het registeren van een merknaam.

Wanneer u besluit om uw beeldmerk te deponeren, kunt u een keuze maken uit het registreren in Nederland, de Benelux , in Europa of internationaal.

Over MerkWerk

MerkWerk is een in Utrecht en Zutphen gevestigd merkenbureau dat is opgericht door mr. Ivo Haaijer. Hij beschikt al over meer dan 15 jaar aan ervaring in het merken vak. Als BMM erkend merkengemachtigde en lid van de INTA en AIPPI weet hij als geen ander wat er bij de merknaam registratie en juridische bescherming van uw merk allemaal komt kijken. Door de kennis van de medewerkers kunnen zij u perfect van dienst zijn. MerkWerk verleent zijn diensten aan de hand van 7 pijlers:

  • Praktisch
  • Betrokken
  • Deskundig
  • Goedkoop
  • Snel
  • Accuraat
  • Eerlijk

Persoonlijke aanpak en nauwe betrokkenheid

Wij van MerkWerk verlenen onze diensten op een dusdanige manier dat u er altijd iets aan heeft en u altijd verder kunt. De praktijk is namelijk waar het om draait. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke aanpak en nauwe betrokkenheid bij uw merk. Ook na het registreren van de merknaam blijven we proactief betrokken bij de bescherming van uw merk, waardoor u altijd bij ons terecht kunt wanneer u vragen heeft. Zo bieden wij merkbewaking, waardoor u uw merk kunt blijven beschermen nadat uw merk door ons is geregistreerd. Wanneer u kiest voor de merkbewaking van MerkWerk, bewaken onze medewerkers uw merk door dit merk te vergelijken met andere merken die worden aangevraagd. Deze merkbewaking wordt toegepast voor de zelfde regio waar binnen u uw merk geregistreerd heeft. Als u bijvoorbeeld heeft gekozen voor merkregistratie in de Benelux, wordt uw merknaam in de Benelux door ons bewaakt. Zodra een merknaam in de buurt komt van uw geregistreerde merk, berichten wij u hier over zodat u kunt optreden tegen deze merkinbreuk.

Uw merknaam registreren? Neem contact op

Bent u overtuigd van het nut van het registreren van uw merknaam, registreer uw merk dan! Wilt u meer weten over het registeren van uw merknaam of over de juridische bescherming van uw merk? Neem contact op met MerkWerk. Wij vertellen u graag meer over hoe wij voor een kostenefficiënte en optimale bescherming van uw merknaam, bedrijfsnaam of beeldmerk kunnen zorgen. Als u wilt weten hoe uw merk er voor staat, kunt u gebruik maken van ons gratis merkonderzoek!

Offerte aanvragen