Beheer merkportfolio

Optimaal beheer zodat u kunt focussen op merkstrategie

Voor efficiënt en secuur beheer van merkportfolio’s is, naast een geavanceerd computersysteem, ervaring en vakkennis vereist. Een kort lijn met uw adviseur, is een ander belangrijk ingrediënt. Wij beheren grote en kleine portfolio’s in binnen- en buitenland. Ons uitgebreide netwerk van buitenlandse collega’s garandeert adequaat merkbeheer buiten de landsgrenzen.

Continue zorg nodig in turbulente merkenwereld

Merken zijn altijd in beweging en de juridische positie van een merk verandert. U kunt daarbij denken aan overdracht of afstoten van merken, licenties, export of expansie naar het buitenland, fusies, overnames, een beursgang, herpositionering of restyling van merken, verwatering van merkrechten, nieuwe producten en diensten etc. Uw adviseur is en blijft het aanspreekpunt bij iedere beweging van uw merk en zal zorgen dat op elke verandering adequaat wordt gereageerd.

Gratis merkportfolio doorgelicht

Wij bieden aan uw merkportfolio vrijblijvend onder de loep te nemen door middel van onze IP Audit. Wij lichten uw onderneming dan door op het gebied van het merkenrecht. Samen met uw adviseur bepaalt u vervolgens of en welke verbeteringen doorgevoerd moeten worden. Ook indien u (nog) geen merken heeft geregistreerd of indien u merken bij een ander bureau heeft ondergebracht, nodigen wij u hiervoor uit.

Overstapservice

Indien u naar aanleiding van onze IP Audit wilt dat wij het beheer gaan voeren, regelen wij vervolgens de rest. Wij zorgen voor de correspondentie met officiële instanties en uw vorige bureau zodat u daar geen omkijken naar heeft. Voor u moet de overstap vlekkeloos verlopen en u moet zekerheid hebben dat een ervaren bureau uw zaken in de toekomst met verve behartigd.