Merkwerk merken

Zoekt u een merkenbureau voor de bescherming van uw merk?

Heeft u een eigen merk opgericht of een dienst of product ontwikkeld? Wilt u van juridische bescherming genieten om uw merk, dienst of product te beschermen? Als merkenbureau kan MerkWerk u volledig ontzorgen. Wij helpen onze klanten met de registratie van hun merk en verlenen ook verdere diensten waarmee we uw merk kunnen beheren, beschermen en bewaken. Als specialist op het gebied van het merkenrecht en intellectueel eigendom kunnen we voor een kostenefficiënte en optimale juridische bescherming zorgen. We beschikken over veel ervaring, kundigheid en kennis om dit te realiseren. Voor een merkenbureau bent u bij MerkWerk dus aan het goede adres. Het registeren van uw merk is vereist om van juridische bescherming te genieten. Als merkenbureau verzorgen we de registratie, verrichten we merkonderzoek, verstrekken we juridisch advies en doen we alles wat nodig is om de bescherming van uw merk te kunnen garanderen. MerkWerk is een kleinschalig bedrijf dat snel en eerlijk te werk gaat. Onze dienstverlening is kwalitatief hoogwaardig en scherp geprijsd. Een merkenbureau gezocht? Neem dan eens contact met ons op om meer te weten te komen! U kunt ons bellen op 030 276 70 80.

Wat kunnen wij als merkenbureau voor u doen?

MerkWerk is een merkenbureau dat binnen de Benelux en de Europese Unie werkzaam is, alsmede op mondiaal gebied. Wij leveren diverse diensten, die wij gecategoriseerd hebben in de volgende diensten:

  • Merkbescherming: de registratie van uw merk in het officiële merkenregister. Dit is nodig om een exclusief merkrecht te verkrijgen, waarmee u recht heeft op bescherming tegen merkinbreuk, misbreuk en merkverwarring;
  • Productbescherming: er bestaan verscheidene mogelijkheden om uw investeringen in uw merk te kunnen beschermen. Wij zorgen voor een optimale bescherming;
  • Juridisch advies: omdat ieder merk uniek is leveren wij altijd juridisch advies op maat. We beschikken over veel ervaring en kennis over het intellectuele eigendomsrecht en het merkenrecht, een complex rechtsgebied;
  • Merkcreatie: als merkenbureau verzorgen we zowel juridische als creatieve aspecten. Aan de hand van onze samenwerking met verscheidene reclame-, communicatie- en merkcreatie bureaus kunnen we u ook bijstaan bij het bedenken van merknamen en het ontwerpen van logo’s of bedrijfsidentiteiten.

Over MerkWerk

Wij zijn een merkenbureau uit Zutphen en Utrecht dat is opgericht door mr. Ivo Haaijer. Als een BMM erkende merkengemachtigde met ruim 15 jaar aan ervaring is hij daadwerkelijk een specialist op het gebied van het merkenrecht te noemen. MerkWerk is een bedrijf dat zich kenmerkt door zijn praktische, betrokken, deskundige, goedkope, snelle, accurate en eerlijke dienstverlening. Wij zijn er voor de klant en willen u op een dusdanige manier van dienst zijn dat u er daadwerkelijk iets aan heeft. Wij zijn persoonlijk betrokken en blijven dat ook na het verzorgen van de registratie van uw merk.

Verder informeren? Bel ons dan gerust!

Zoekt u een merkenbureau dat de merkregistratie en de juridische bescherming van uw merk kan verzorgen? Zoek dan niet verder en schakel MerkWerk in! Voor verdere informatie over onze dienstverlening kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 030 276 70 80 of een terugbelafspraak te maken. Het is ook mogelijk om gelijk via onze website een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Registreer uw merk

Lees meer

Gratis merkonderzoek

Lees meer

Merkbescherming

Lees meer

Productbescherming

Lees meer