Benelux merkenbureau – juridische bescherming Intellectueel Eigendom

MerkWerk is een internationaal allround merkenbureau in de Benelux dat gespecialiseerd is in het merkenrecht. Het merkenrecht is een ingewikkeld rechtsgebied dat om ervaring, kundigheid en actuele kennis vraagt. Onze merkadviseurs beschikken hierover en nemen u tijd en zorgen uit handen. Ze verzekeren u van een kostenefficiënte en optimale bescherming.

Wij verrichten merkonderzoek, verzorgen de registratie van uw merk en de merkbescherming. Ook kunnen we u advies verstrekken omtrent productvormgeving, handels- en domeinnamen en auteursrechten. Onze dienstverlening is kwalitatief uitstekend en scherp geprijsd. MerkWerk is kleinschalig en werkt snel, doch accuraat. Wij zijn recht door zee en geven altijd eerlijk advies.

Merknaam check en internationaal

Wat MerkWerk doet, is het beschermen van uw merken en Intellectuele Eigendom in de Benelux, de Europese Unie en mondiaal. Dit betekent dat wij u helpen om te behouden wat al van u is, zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw merknaam of product.

Daarnaast kunt u bij ons een merknaam checken op het moment dat u met een nieuwe merknaam of productnaam de markt op wilt. Wij helpen u de risico’s in kaart te brengen bij een keuze voor een nieuwe merknaam en nemen u zorgen en tijd uit handen. Wij zijn hiervoor hét Benelux merkenbureau.

Merkregistratie in de Benelux

Wanneer u kiest voor merkregistratie in de Benelux, geniet u van merkbescherming. Wij deponeren uw merknaam graag voor u. Na het deponeren zal uw merknaam verschijnen in het merkenregister. Dankzij deze merkregistratie geniet u van optimale bescherming van uw product of dienst. Zo kunt u de naam van uw bedrijf en producten preventief beschermen.

Eenmalige registratie is 10 jaar merkbescherming

Als u kiest voor registratie bij ons, kiest u voor tien jaar merkbescherming. Tijdens die tien jaar houden we uw merk in onze portefeuille. Zodoende bent u die jaren verzekerd van het exclusieve merkrecht en is het eenvoudig om problemen voor te zijn. Nadat merken in de Benelux geregistreerd zijn, blijven we betrokken. Zo kunnen we u bij staan door middel van onze merkbewaking.

Als u kiest voor de merkbewaking van ons merkenbureau uit de Benelux, brengen wij u op de hoogte als er een merknaam geregistreerd is die erg lijkt op uw merknaam. Dan kunt u tijdig optreden in het geval van merkinbreuk.

MerkWerk zorgt voor bescherming van uw merken en Intellectuele Eigendomsrechten in de Benelux, de EU of mondiaal.

Merkonderzoek door MerkWerk

U kunt bij ons dus een opdracht indienen zoals uw merk registreren of uw handelsnaam registreren (in verschillende landen). Of u kunt een nieuw merk aandragen waarvoor wij merkonderzoek doen. In een merkonderzoek gaan wij na of een nieuwe merknaam conflicten kan opleveren met bestaande merken. Daarnaast kijken we of de door u gekozen naam wel geschikt is. Bovendien helpen we u zo om risico’s en onnodige kosten uit de weg te gaan.

Het merkonderzoek kan bestaan uit:

 • Merkcheck
 • Handelsnaam onderzoek
 • Merkgelijkenis onderzoek
 • A la carte onderzoek
 • Internationaal merkonderzoek
 • Linquistic search

Persoonlijk Benelux merkenbureau met lage kosten

Onze merkadviseurs voeren de diensten met veel zorg en kundigheid uit, omdat het hier wel om uw Intellectuele Eigendom gaat. Wij verzekeren u dan ook van een kostenefficiënte en optimale bescherming. Ons Benelux merkenbureau houdt de kosten zo laag mogelijk voor u. Wij bieden onze dienstverlening tegen zeer scherpe tarieven aan.

Doordat we een kleinschalige onderneming zijn, kunnen we een zeer persoonlijke aanpak hanteren. Zo blijven we ook na de registratie van uw merk nauw en proactief betrokken.

Onze merkadviseurs nemen u tijd en zorgen uit handen en verzekeren u van een kostenefficiënte en optimale bescherming.

Benelux merkenbureau voor merkbescherming

Als merkenbureau uit de Benelux zorgt MerkWerk dat uw merken zo goed mogelijk beschermd zijn. Heeft u uw merknaam nog niet geregistreerd bij een Benelux merkenbureau? Zonder registratie heeft u geen bescherming. En dat kunt u maar beter wel geregeld hebben, want de kosten waarmee u zit (of het inkomen dat u misloopt) als het misgaat, kunnen aanzienlijk zijn, omdat u niet het exclusieve merkrecht heeft en omdat mensen zomaar uw merknaam gaan gebruiken.

U kunt bij MerkWerk terecht voor de volgende soorten merkbescherming:

 • Merkregistratie
 • Internationaal merk registreren
 • Merkonderzoek
 • Merkinbreuk
 • Merkbewaking

Benelux merkenbureau voor productbescherming

Naast merkbescherming kunt u ook bij ons aankloppen voor specifieke productbescherming. Wij kunnen u helpen op het gebied van:

 • Modelregistratie
 • Octrooien
 • Auteursrecht
 • i-Depot

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende beschermingsmogelijkheden van uw producten of ideeën.

Aanvullende diensten

Naast uw product of merk voorzien van registratie of uw merknaam checken (internationaal), bieden wij ook andere diensten aan.

Wij kunnen u tevens voorzien van advies voor/bij:

 • Merkcreatie
 • Conflicten
 • Handelsnamen
 • Merkportfolio doorlichten
 • Beheer merkportfolio

Zit u momenteel bij een ander bureau, maar zou u om welke reden dan ook liever overstappen naar MerkWerk? Laat het ons gerust weten, dan gaan wij u laten zien hoe wij uw Intellectuele Eigendom beschermen en/of beheren.

Contact opnemen met MerkWerk

Wilt u bij MerkWerk, een Benelux merkenbureau, een merk registreren, een offerte aanvragen of een gratis merkonderzoek aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voordat wij uw opdracht uitvoeren, bespreken we eerst altijd goed inhoudelijk uw situatie en wensen. Bij overige vragen kunt u ons bereiken via +31 (0)882767080.