Merkwerk merken

Merkregistratie door MerkWerk

Als u recent een nieuw, eigen merk heeft opgericht wilt u dit merk natuurlijk beschermen. U heeft er geld in geïnvesteerd. Het zou zonde zijn als andere partijen daar kosteloos profijt uit kunnen halen. Als u van juridische bescherming van uw merk wilt genieten dient u uw merk echter te registreren. MerkWerk is een merkenbureau dat u ontzorgt wat betreft merkregistratie en de bescherming van uw merk.

Wilt u ons de merkregistratie en bescherming van uw merk laten verzorgen? Bel ons dan op 030 276 70 80 om verder te informeren!

Uw merk, product of dienst laten registreren

Wij zijn gespecialiseerd in het merkenrecht en bescherming van uw intellectuele eigendom. Ook weten we hoe we de bescherming en bewaking van uw merk kunnen garanderen. Naast merkregistratie verrichten we ook diverse andere diensten. Denk daarbij aan diensten in het kader van het beheer, de bescherming en de bewaking van uw merk.

MerkWerk zorgt voor bescherming van uw merken en Intellectuele Eigendomsrechten in de Benelux, de EU of mondiaal.

Merkonderzoek en juridisch advies

Zo doen we merkonderzoek en geven we adviezen over de verschillende merken die al bestaan. We houden in de gaten welke nieuwe merken worden geregistreerd. Ook zetten we verschillende mogelijkheden in om uw merken te beschermen en bieden we juridisch advies.

We zijn een kleinschalig bedrijf met een persoonlijke, betrokken aanpak. We zijn eerlijk, recht door zee, ervaren, kundig en scherp geprijsd. Graag zorgen we ervoor dat uw merk geregistreerd wordt op de juiste manier.

Merkregistratie laten checken binnen Europa of internationaal

MerkWerk zorgt ervoor dat uw merk geregistreerd is in alle landen van de Europese Unie, of mondiaal. Als Benelux bureau zijn we zowel in Nederland, België en Luxemburg actief, als de rest van de EU en internationaal.

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel zorgt ervoor dat uw handelsnaam beschermd is. Dit betekent echter niet dat uw merk beschermd is. Bescherming van merken in de Benelux is geregeld via het Benelux Verdrag. Per land kunt u uw merk registreren voor tien jaar.

Wat doen wij naast merkregistratie nog meer?

Als merkenbureau kan MerkWerk de merkregistratie in de Benelux, de Europese Unie en mondiaal verzorgen. Onze dienstverlening bestaat uit verschillende diensten, die kunnen worden ondergebracht in de volgende vier diensten:

  • Merkbescherming: met de merkregistratie in het officiële merkenregister komt u in het bezit van een exclusief merkrech. Dit garandeert u bescherming tegen merkinbreuk, alsmede misbreuk op en verwarring van uw merk;
  • Productbescherming: om de investeringen in uw merk te kunnen maken we gebruik van verschillende mogelijkheden;
  • Juridisch advies: het merkenrecht is complex, divers en turbulent. Wij beschikken over veel ervaring en kennis over dit recht. MerkWerk biedt altijd juridisch advies op maat;
  • Merkcreatie: wij verstrekken ook advies om een sterk merk neer te kunnen zetten. Daarvoor werken we samen met diverse reclame-, communicatie- en merkcreatie bureaus.

Merkregistratie in 1 of meerdere klassen

Er wordt voor merkregistratie gebruik gemaakt van diverse classificaties. In totaal zijn er 45 verschillende klassen, die diverse waren en diensten onderverdelen. De klassen geven aan welke producten of diensten bij het merk gebruikt worden.

Wat zijn de kosten van merkregistratie?

Voor het registreren van uw merk binnen de Benelux (in 1 klasse) betaalt u een bedrag van € 675,-. Bij dit bedrag zit alles dat bij de merkregistratie kijken komt inbegrepen. U komt dus niet voor onverwachte, extra kosten achteraf te staan. Vraag indien gewenst gerust onze brochure aan, waar ook alle tarieven in staan vermeld.

Merkbescherming, productbescherming en andere diensten

Over MerkWerk

Voor een bedrijf dat de merkregistratie en bescherming van uw merk kan verzorgen bent u bij MerkWerk aan het juiste adres. Wij zijn een succesvol merkenbureau met locaties in Zutphen en Utrecht. Onze oprichter, mr. Ivo Haaijer, is een BMM erkende merkengemachtigde die al meer dan 15 jaar in het merken vak zit.

Onze merkadviseurs nemen u tijd en zorgen uit handen en verzekeren u van een kostenefficiënte en optimale bescherming.

Deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid

MerkWerk is een bedrijf dat persoonlijke betrokkenheid toont, deskundig advies verstrekt en altijd eerlijk is. Onze dienstverlening is kwalitatief hoogwaardig, snel en goedkoop. Ook willen we u altijd op een praktische manier van dienst zijn. Daarom komen we met adviezen waar u ook echt iets aan heeft. Na de merkregistratie blijven we nauw betrokken bij uw merk door het beheer, de bescherming en de bewaking daarvan te verzorgen.

Neem gerust eens contact met ons op!

Voor een kostenefficiënte en optimale merkregistratie en bescherming schakelt u MerkWerk in. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op! U kunt ons per telefoon bereiken via 030 276 70 80 of een terugbelafspraak maken.

Daarnaast kunt u ook een offerte via onze website aanvragen.

Offerte aanvragen

Registreer uw merk

Lees meer

Gratis merkonderzoek

Lees meer

Merkbescherming

Lees meer

Productbescherming

Lees meer