Merkwerk merken

Merkregistratie door MerkWerk

Als u recent een nieuw, eigen merk heeft opgericht wilt u dit merk natuurlijk beschermen. U heeft er geld in geïnvesteerd. Het zou zonde zijn als andere partijen daar kosteloos profijt uit kunnen halen. Als u van juridische bescherming van uw merk wilt genieten dient u uw merk echter te registreren. MerkWerk is een merkenbureau dat u kan ontzorgen wat betreft merkregistratie en de bescherming van uw merk. Wij zijn gespecialiseerd in het merkenrecht en intellectuele eigendomsrecht en weten hoe we de bescherming en bewaking van uw merk kunnen garanderen. Naast merkregistratie verrichten we ook diverse andere diensten in het kader van het beheer, de bescherming en de bewaking van uw merk. Zo doen we merkonderzoek en geven we adviezen over de verschillende merken die al bestaan. We houden in de gaten welke nieuwe merken worden geregistreerd, zetten verschillende mogelijkheden in om uw merken te beschermen en bieden we juridisch advies. We zijn een kleinschalig bedrijf met een persoonlijke, betrokken aanpak. We zijn eerlijk, recht door zee, ervaren, kundig en scherp geprijsd. Wilt u ons de merkregistratie en bescherming van uw merk laten verzorgen? Bel ons dan op 030 276 70 80 om verder te informeren!

Wat doen wij naast merkregistratie nog meer?

Als merkenbureau kan MerkWerk de merkregistratie in de Benelux, de Europese Unie en mondiaal verzorgen. Onze dienstverlening bestaat uit verschillende diensten, die kunnen worden ondergebracht in de volgende vier diensten:

  • Merkbescherming: met de merkregistratie in het officiële merkenregister komt u in het bezit van een exclusief merkrecht, dat u bescherming tegen merkinbreuk, alsmede misbreuk op en verwarring van uw merk garandeert;
  • Productbescherming: om de investeringen in uw merk te kunnen beschermen kunnen we gebruik maken van verschillende mogelijkheden;
  • Juridisch advies: het merkenrecht is complex, divers en turbulent. Wij beschikken over veel ervaring en kennis over dit recht en bieden altijd juridisch advies op maat;
  • Merkcreatie: wij verstrekken ook advies om een sterk merk neer te kunnen zetten. Daarvoor werken we samen met diverse reclame-, communicatie- en merkcreatie bureaus.

Over MerkWerk

Voor een bedrijf dat de merkregistratie en bescherming van uw merk kan verzorgen bent u bij MerkWerk aan het juiste adres. Wij zijn een succesvol merkenbureau met locaties in Zutphen en Utrecht. Onze oprichter, mr. Ivo Haaijer, is een BMM erkende merkengemachtigde die al meer dan 15 jaar in het merken vak zit. MerkWerk is een bedrijf dat persoonlijke betrokkenheid toont, deskundig advies verstrekt en altijd eerlijk is. Onze dienstverlening is kwalitatief hoogwaardig, snel en goedkoop. Ook willen we u altijd op een praktische manier van dienst zijn, door met adviezen te komen waar u ook echt iets aan heeft. Na de merkregistratie blijven we nauw betrokken bij uw merk door het beheer, de bescherming en de bewaking daarvan te verzorgen.

Neem gerust eens contact met ons op!

Voor een kostenefficiënte en optimale merkregistratie en bescherming schakelt u MerkWerk in. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op! U kunt ons per telefoon bereiken via 030 276 70 80 of een terugbelafspraak maken. Daarnaast kunt u ook een offerte via onze website aanvragen.

Offerte aanvragen

Registreer uw merk

Lees meer

Gratis merkonderzoek

Lees meer

Merkbescherming

Lees meer

Productbescherming

Lees meer