Merkwerk merken

MerkWerk: Merkenbureau in de Benelux

MerkWerk is het internationale allround merkenbureau in de Benelux dat gespecialiseerd is in het merkenrecht. Het merkenrecht is een ingewikkeld rechtsgebied dat om ervaring, kundigheid en actuele kennis vraagt. Wij beschikken over deze ervaring, kundigheid en actuele kennis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We verrichten merkonderzoek, verzorgen de registratie van uw merk en de merkbescherming. Ook kunnen we u advies verstrekken omtrent productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten. Onze dienstverlening is kwalitatief uitstekend en scherp geprijsd. MerkWerk is kleinschalig en werkt snel, doch accuraat. Wij zijn recht door zee en geven altijd eerlijk advies.

Als één van de bureaus van de Benelux kunnen we uw merken registreren en u ontzorgen bij alle zaken die daarbij komen kijken.

Merkregistratie in de Benelux

Wanneer u kiest voor merkregistratie in de Benelux, geniet u van de merkbescherming van MerkWerk. Wij deponeren uw merknaam graag voor u. Na het deponeren zal uw merknaam verschijnen in het merkenregister. Dankzij deze merkregistratie geniet u van optimale bescherming. Zo kunt u uw bedrijf en producten preventief beschermen.

Wat kunnen wij als merkenbureau in de Benelux voor u betekenen?

Als merkenbureau zorgen wij voor de bescherming van uw merknaam door middel van merkregistratie in de Benelux en Intellectuele Eigendomsrechten. Wij zijn ook actief binnen de Europese Unie en de rest van de wereld. Onze dienstverlening als merkenbureau is onder te verdelen in de volgende specialisaties:

Merkbescherming:

Productbescherming:

Overige diensten:

Zonder registratie geen merkbescherming

Zonder registratie is uw merk niet beschermd. Dat is zonde, want uw merk is een waardevol bezit. Als u uw merk door ons laat registreren, geniet u van merkbescherming. Hierdoor kunt u merkverwarring, merkinbreuk en misbruik door derden vermijden. Als u alleen uw merk gebruikt, betekent dit dus niet dat uw merk beschermd is. Laat ons uw merk registreren! Hierbij kunt u kiezen uit registratie in de Benelux, in Europa en Internationaal.

Onze merkadviseurs nemen u tijd en zorgen uit handen en verzekeren u van een kostenefficiënte en optimale bescherming.

Eenmalige registratie is 10 jaar merkbescherming

Als u kiest voor registratie voor ons, kiest u voor 10 jaar merkbescherming. Tijdens die 10 jaar houden we uw merk in onze portefeuille. Zodoende bent u die jaren verzekerd van het exclusieve merkrecht en is het heel eenvoudig om problemen voor te zijn. Nadat merken geregistreerd zijn, blijven we betrokken. Zo kunnen we u bij staan door middel van onze merkbewaking. Als u kiest voor de merkbewaking van ons merkenbureau uit de Benelux, brengen wij u op de hoogte als er een merknaam geregistreerd is die erg lijkt op uw merknaam of bedrijfsnaam. Dan kunt u zelf optreden in het geval van merkinbreuk.

Professionele adviezen op maat

Het merkenrecht is zeer complex, divers en turbulent. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis en scholing om u perfect van dienst te kunnen zijn. U bent gegarandeerd van de beste kennis over dit recht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de professionele medewerkers van MerkWerk echt van toegevoegde waarde zijn en daarom altijd met adviezen komen waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Het is ons doel om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn. Daarom zetten we onze ervaring en vakkennis in voor u. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met uw persoonlijke wensen.

Persoonlijke aanpak

Doordat we een kleinschalige onderneming zijn, kunnen we een zeer persoonlijke aanpak hanteren. Zo blijven we ook na de registratie van uw merk nauw en proactief betrokken middels onze deskundige juridische dienstverlening. We hechten immers veel waarde aan een snelle en persoonlijke aanpak.

MerkWerk zorgt voor bescherming van uw merken en Intellectuele Eigendomsrechten in de Benelux, de EU of mondiaal.

Allround internationaal merkenbureau

MerkWerk is een allround merkenbureau waar u terecht kunt voor de juridische bescherming van uw Intellectuele Eigendom. Wij zijn een allround merkenbureau dat gevestigd is in Utrecht. We zijn opgericht door mr. Ivo Haaijer. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het merken vak en is een BMM erkend merkengemachtigde. Dit betreft een kwaliteitskeurmerk, waardoor u verzekerd bent van het feit dat ons bedrijf uitstekende kwaliteit levert. Ook is hij lid van zowel de BMM, als de INTA en AIPPI. U vraagt zich vast af waarom u MerkWerk nu zou inschakelen voor de registratie en bescherming van uw merk. Onze dienstverlening kenmerkt zich namelijk aan de hand van de volgende 7 pijlers:

   • Praktisch;
   • Betrokken;
   • Deskundig;
   • Goedkoop;
   • Snel;
   • Accuraat;
   • Eerlijk;

Meer weten? Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een kostenefficiënte en optimale juridische bescherming van uw merk door een merkenbureau in de Benelux? Kies dan voor merkregistratie van dit merkenbureau. Heeft u interesse in de diensten die we aanbieden en wilt u meteen uw merk registeren? Bij vragen kunt u ons telefonisch bereiken via 030 276 70 80 of een terugbelafspraak maken. Ook kunt u online een offerte aanvragen of een gratis merkonderzoek doen. Met behulp van dit gratis merkonderzoek kunt u uw merknaam checken en de beschikbaarheid controleren van de merknaam die u voor ogen heeft.

Offerte aanvragen

Registreer uw merk

Lees meer

Gratis merkonderzoek

Lees meer

Merkbescherming

Lees meer

Productbescherming

Lees meer