Merkwerk merken

MerkWerk: Merkenbureau voor de Benelux

Bent u op zoek naar een merkenbureau voor de Benelux dat de merkregistratie voor uw bedrijf kan verzorgen? Dan bent u bij MerkWerk helemaal aan het juiste adres. Wij zijn hét merkenbureau en advieskantoor op het gebied van intellectueel eigendom. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het merkenrecht. Het merkenrecht is een ingewikkeld rechtsgebied dat om ervaring, kundigheid en actuele kennis vraagt. Als één van de merkenbureaus voor de Benelux kunnen we uw merken registreren en u ontzorgen bij alle zaken die daarbij komen kijken. We verrichten merkonderzoek, verzorgen de registratie van uw merk en merkbescherming. Ook kunnen we u advies verstrekken omtrent productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten. Onze dienstverlening is kwalitatief uitstekend en scherp geprijsd. Ons merkenbureau is kleinschalig en werkt snel, doch accuraat. Wij zijn recht door zee en geven altijd eerlijk advies.

Merkregistratie in de Benelux

Bij dit merkenbureau bent u op het juiste adres als u interesse heeft in het registreren van uw merk. Wanneer u er voor kiest om uw merk te registreren, geniet u van de merkbescherming in de Benelux van MerkWerk. Voorafgaand aan het registreren van een merknaam, dient u de merknaam te deponeren in de Benelux. Het deponeren van uw merknaam in de Benelux kunt u doen bij de BBIE. Na het deponeren kunt u uw merknaam registreren, waarna uw merknaam zal verschijnen in het Benelux merkenregister. Na het deponeren en het registreren van uw merknaam in de Benelux, geniet u van merkbescherming. Dankzij deze merkbescherming kunt u uw bedrijf en producten preventief beschermen, waardoor u problemen met bijvoorbeeld het namaken van uw producten voor kunt zijn. Naast merkregistratie, kunt u bij MerkWerk ook terecht voor het registreren van een logo in de Benelux en voor internationale merkregistratie.

Wat kunnen wij als merkenbureau in de Benelux voor u betekenen?

Als merkenbureau in de Benelux zorgen wij voor de bescherming van uw merknaam door middel van merkregistratie in de Benelux en uw Intellectuele Eigendomsrechten. Wij zijn naast de Benelux ook actief binnen de Europese Unie en de rest van de wereld. Onze dienstverlening is onder te verdelen in de volgende diensten als merkenbureau in de Benelux:

merkbescherming.  Door de merknaam en het beeldmerk te beschermen wordt een product of dienst herkend en bekend:

Productbescherming. Om te voorkomen dat derden er vandoor gaan met uw inventiviteit en investeringen zijn er verschillende manieren waarop u uw product kunt beschermen:

Overige diensten:

Over MerkWerk

MerkWerk is een merkenbureau in de Benelux dat gevestigd is in Zutphen en Utrecht. We zijn opgericht door mr. Ivo Haaijer. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het merken vak en is een BMM erkend merkengemachtigde. Dit betreft een kwaliteitskeurmerk, waardoor u verzekerd bent van het feit dat ons bedrijf uitstekende kwaliteit levert. Ook is hij lid van zowel de BMM, als de INTA en AIPPI. U vraagt zich vast af waarom u MerkWerk nu zou inschakelen voor de registratie en bescherming van uw merk. Daar vertellen we u graag meer over. Onze dienstverlening kenmerkt zich namelijk aan de hand van de volgende 7 pijlers:

   • Praktisch;
   • Betrokken;
   • Deskundig;
   • Goedkoop;
   • Snel;
   • Accuraat;
   • Eerlijk;

Professionele adviezen

Wij vinden het belangrijk dat de professionele medewerkers van MerkWerk echt van toegevoegde waarde zijn en komen daarom altijd met adviezen waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Omdat we een kleinschalige onderneming zijn kunnen we een zeer persoonlijke aanpak hanteren. Zo blijven we ook na de registratie van uw merk nauw en proactief betrokken middels onze deskundige juridische dienstverlening. Ook kunnen we u na de merkregistratie in de Benelux bij staan door middel van onze merkbewaking. Als u kiest voor de merkbewaking van ons merkenbureau uit de Benelux, brengen wij u op de hoogte als er een merknaam geregistreerd is in de Benelux die erg lijkt op uw merknaam of bedrijfsnaam. Dan kunt u zelf optreden in het geval van merkinbreuk.

Meer weten? Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een kostenefficiënte en optimale juridische bescherming van uw merk door een Benelux merkenbureau? Kies dan voor merkregistratie in de Benelux van dit merkenbureau uit de Benelux. Heeft u interesse in de diensten die we aanbieden op het gebied van merkbescherming in de Benelux en wilt u meteen uw merk registeren? Dat kan! Heeft u vragen aan een van onze medewerkers, bijvoorbeeld over trademark registration in de Benelux? U kunt ons telefonisch bereiken via 030 276 70 80 of een terugbelafspraak maken. Ook kunt u online een offerte aanvragen of een gratis merkonderzoek doen. Met behulp van dit gratis merkonderzoek kunt u uw merknaam checken en de beschikbaarheid controleren van de merknaam die u voor ogen heeft nog beschikbaar is.

Offerte aanvragen