Merkwerk merken

Merk registreren in de Benelux, EU & mondiaal

Wilt u uw merk registreren? MerkWerk regelt het voor u. Als merkenbureau en advieskantoor ontzorgen wij u met de volledige registratie van uw merk(en). Bovendien zorgen wij ervoor dat uw merk wordt beschermd.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van intellectueel eigendom en het merkenrecht. Dit is een terrein dat om een ervaring, kundigheid en kennis vraagt. MerkWerk heeft al deze aspecten in huis om u goed van dienst te zijn.

Juridische bescherming door uw merk te registreren

De registratie van uw merk is nodig om van juridische bescherming te kunnen genieten. Ons kantoor levert ook de diensten waarmee we uw merk verder kunnen beheren, beschermen en bewaken. Zo verrichten we merkonderzoek. Daarnaast nemen we diverse juridische maatregelen om uw product of dienst te beschermen.

Verder adviseert MerkWerk op het gebied van productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten. Als kleinschalig kantoor bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke aanpak die recht door zee is. Wij bieden een snelle, hoogwaardige dienstverlening tegen lage tarieven.

Merk registreren Europa

Merken in de Benelux of Europa registreren? Via het EU merk kunnen wij efficiënt in alle Europese landen een merk aanvragen. Wij adviseren u graag welk van de drie systemen het meest geschikt is voor u, en welke het meest kostenefficiënt is. De registratie van een merknaam is per land doorgaans tien jaar geldig. Dit termijn kan verlengd worden.

Merknaam registreren internationaal

Wanneer u kiest voor een Internationale Registratie dan kunt u in één keer bescherming krijgen in een groot aantal landen. De Internationale Registratie wordt per land beoordeeld en heeft bovendien per land rechtskracht. Heeft u uw merk internationaal geregistreerd? Dan kunt u dit op een later moment uitbreiden naar andere landen.

MerkWerk verzorgt de registratie van uw merk in elk land ter wereld.

Merk registreren en beschikbaarheid controleren

Als u uw merknaam wilt laten registreren dient u eerst te onderzoeken of uw merknaam nog wel beschikbaar is. Mogelijk wordt deze al door een andere onderneming gebruikt. MerkWerk voert een gratis merkonderzoek voor u uit. Wij controleren de beschikbaarheid van uw merk en laten u de resultaten daarvan zo spoedig mogelijk weten. Dit voorkomt teleurstellingen.

De voordelen van merkregistratie

Merknamen vastleggen brengt diverse voordelen met zich mee. Deze voordelen liggen in de juridische bescherming die u met de registratie van uw merk geniet. Zo gaat het namaak door concurrenten tegen. Ook verkrijgt u daarmee het recht om maatregelen te nemen wanneer er inbreuk wordt gemaakt. MerkWerk verzorgt ook merkbescherming en zorgt ervoor dat u juridisch altijd sterk staat.

Verschil tussen een handelsnaam en merknaam registeren

Een handelsnaam duidt op de naam waaronder u uw onderneming drijft. De inschrijving hiervan gebeurt bij de Kamer van Koophandel. Een merknaam is de naam waaronder u uw product of dienst verkoopt. Registeren gebeurt door de merknaam te deponeren en opnemen in het register. Vanaf het moment dat uw merk geregistreerd is geniet u van juridische bescherming.

Merk registreren – wat zijn de kosten?

De kosten van het registreren van uw merk hangt af van in welke landen u het merk geregistreerd wilt hebben staan. Ook zijn er verschillende klassen die producten en diensten onderverdelen.

Kosten merkregistratie Benelux

Binnen de Benelux geldt het tarief € 675,- voor een merkaanvraag in 1 klasse. MerkWerk verzorgt voor dit bedrag de volledige aanvraag, zonder dat er achteraf extra kosten in rekening worden gebracht.

Kosten merkregistratie Europa

Wilt u uw merk in Europa laten registreren? Via het EU merk kunnen wij efficiënt in elk Europees land een aanvraag plaatsen. De kosten voor een Europese merkaanvraag zijn vanaf €1.500,-.

Kosten merkregistratie wereldwijd

Bent u van plan om uw merk wereldwijd in meerdere landen te registreren? De kosten zijn dan afhankelijk van de gewenste landen. Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor u op.

Over MerkWerk

MerkWerk is een merkenbureau dat is opgericht door mr. Ivo Haaijer. Wij hebben vestigingen in Zutphen en Utrecht. Ivo is al ruim 15 jaar actief in het merken vak en is een BMM erkende merkengemachtigde, een kwaliteitskeurmerk. Tevens is hij lid van de INTA en de AIPPI. Bij MerkWerk wordt u bijgestaan door een betrokken bedrijf dat altijd met praktische oplossingen komt.

Praktisch, betrokken en deskundig

Wij zijn werkzaam op basis van 7 pijlers: praktisch, betrokken, deskundig, goedkoop, snel, accuraat en eerlijk. Wij willen u namelijk op een dusdanige manier bijstaan dat u er ook echt iets aan heeft. Ook na het merk registreren zorgen we daarom dat we proactief betrokken blijven met het beheer, de bescherming en de bewaking van uw merk.

Registreer uw merk

Bent u geïnteresseerd in een kostenefficiënte en optimale dienstverlening bij de registratie van uw merk? Wilt u daarom uw merk laten registreren door MerkWerk? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contact opnemen kan door te bellen naar 030 276 70 80 of een terugbelafspraak te maken. Meteen een offerte ontvangen? Vul dan het formulier op onze website in.

Offerte aanvragen

Registreer uw merk

Lees meer

Gratis merkonderzoek

Lees meer

Merkbescherming

Lees meer

Productbescherming

Lees meer