Merkwerk merken

Wilt u uw merk registreren?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen uw nieuw ontwikkelde merk te registreren? Maak kennis met MerkWerk! Als merkenbureau en advieskantoor ontzorgen wij klanten met de registratie van hun merken, alsmede verdere diensten die nodig zijn om het merk te kunnen beschermen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van intellectueel eigendom en het merkenrecht. Dit is een terrein dat om een hoop ervaring, kundigheid en kennis vraagt. MerkWerk heeft al deze aspecten in huis. Wilt u uw merk registreren? Dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. De registratie van uw merk is nodig om van juridische bescherming te kunnen genieten. Ons kantoor levert ook de diensten waarmee we uw merk verder kunnen beheren, beschermen en bewaken. Zo kunnen we merkonderzoek verrichten, kunnen we diverse juridische maatregelen nemen om uw product of dienst te beschermen en adviseren op het gebied van productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten. Als kleinschalig kantoor bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke aanpak die recht door zee is en een snelle, hoogwaardige dienstverlening tegen lage tarieven. Meer weten? Neem dan eens contact op door te bellen naar 030 276 70 80.

Juridische bescherming door uw merk te registreren

Als merkenbureau is MerkWerk werkzaam op zowel Europees als mondiaal gebied. Onze dienstverlening bestaat uit een viertal diensten:

  • Merkbescherming: door uw merk te registreren wordt uw merk in het officiële merkenregister geplaatst. Dat levert u een exclusief merkrecht op. Dit recht geeft u juridische bescherming tegen merkinbreuk, misbreuk en merkverwarring;
  • Productbescherming: om de investeringen in uw product of dienst te beschermen kunnen wij gebruik maken van diverse mogelijkheden;
  • Juridisch advies: het intellectuele eigendomsrecht is een rechtsgebied dat zeer complex is en daarom om veel ervaring en kennis vraagt. Omdat geen merk, product of dienst compleet hetzelfde is leveren wij altijd maatwerk;
  • Merkcreatie: wij werken samen met diverse reclame-, communicatie- en merkcreatie bureaus. Over merknamen, logo’s en corporate identities dient natuurlijk zorgvuldig nagedacht te worden. Wij kunnen u daarbij bijstaan.

Over MerkWerk

MerkWerk is een merkenbureau dat is opgericht door mr. Ivo Haaijer. Wij hebben vestigingen in Zutphen en Utrecht. Ivo is al ruim 15 jaar actief in het merken vak en is een BMM erkende merkengemachtigde, een kwaliteitskeurmerk. Tevens is hij lid van de INTA en de AIPPI. Uw merk laten registreren door MerkWerk betekent dat u wordt bijgestaan door een betrokken bedrijf dat altijd met praktische oplossingen komt. Wij zijn werkzaam op basis van 7 pijlers: praktisch, betrokken, deskundig, goedkoop, snel, accuraat en eerlijk. Wij willen u namelijk op een dusdanige manier bijstaan dat u er ook echt iets aan heeft. Ook na het merk registreren zorgen we daarom dat we proactief betrokken blijven met het beheer, de bescherming en de bewaking van uw merk.

Ja, ik wil mijn merk registreren!

Bent u geïnteresseerd in een kostenefficiënte en optimale dienstverlening bij de registratie van uw merk? Wilt u daarom uw merk laten registreren door MerkWerk? Neem dan eens contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Contact opnemen kan door te bellen naar 030 276 70 80 of een terugbelafspraak te maken. Meteen een offerte ontvangen? Vul dan het formulier op onze website in!

Offerte aanvragen

Registreer uw merk

Lees meer

Gratis merkonderzoek

Lees meer

Merkbescherming

Lees meer

Productbescherming

Lees meer