MerkWerk

MerkWerk is hét merkenbureau voor de juridische bescherming van uw Intellectuele Eigendom. Wij zorgen voor onderzoek, registratie, bewaking en verdediging van uw merken in de Benelux, de Europese Unie en mondiaal. Wij adviseren over productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten.

Het Intellectuele Eigendomsrecht betreft een complex en snel wijzigend vakgebied waarbij kennis, ervaring en kundigheid essentieel zijn. Onze merkadviseurs nemen u tijd en zorgen uit handen en verzekeren u van een kostenefficiënte en optimale bescherming.

MW_home blauw tinten met panda

Zonder registratie geen bescherming

Door enkel het gebruik van een merk ontstaat geen bescherming; zonder registratie geen merkbescherming! Door éénmalig te investeren en uw merknaam te registreren, bent u 10 jaar verzekerd van het exclusieve merkrecht.

Lees verder

Een nieuw merk?

Is de door u gekozen naam wel geschikt? Maakt u geen inbreuk op rechten van anderen? Het is verstandig om onderzoek te doen naar oudere rechten voordat een merk gaat gebruiken of registreren.

Lees verder

U kunt direct uw aanvraag doen

Een merk registreren, een prijsopgave vragen of een merkonderzoek verrichten. Wij bespreken altijd eerst inhoudelijk uw situatie en uw wensen alvorens uw opdracht uit te voeren. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Merkregistratie

Pas nadat een merk is geregistreerd, kunt u optreden tegen derden die inbreuk maken op uw merk, logo of verpakking.

Nieuw merk

Is uw merk nog wel vrij? Wat is de kans op conflicten bij de introductie van een nieuwe naam?

Internationaal merk

Bescherming ontstaat pas nadat u in een land een merkregistratie bezit.

Merkbeheer

Voor efficiënt en secuur beheer van merkportfolio’s is ervaring en vakkennis vereist.