Merkwerk merken

Wilt u uw handelsnaam registreren?

Gaat u een onderneming opstarten en bent u nog op zoek naar een professioneel merkenbureau dat u kan helpen met het registreren van een handelsnaam? Dan bent u bij MerkWerk aan het juiste adres! Wij van MerkWerk zijn het adviesbureau en merkenbureau op het gebied van intellectueel eigendom, dus voor het registreren van een handelsnaam bent u bij ons van MerkWerk op de juiste plek. We staan u graag bij het registreren van uw handelsnaam of het registreren van een bedrijfsnaam. Naast het registreren van het registreren van uw handelsnaam of het internationaal registeren van uw merknaam, ontzorgen we u met alles wat komt kijken bij het registeren van onder andere een handelsnaam. Wilt u meer weten over wat we als merkenbureau in de Benelux voor u kunnen betekenen op het gebied van het registeren van uw handelsnaam? Neem dan gerust contact op met een van onze professionele medewerkers, ze staan u graag te woord over onze diensten!

Het registeren van een of meerdere handelsnamen

U vraagt zich misschien af waarom u uw handelsnaam zou registreren. Het registreren door ons van MerkWerk is van belang wanneer u een onderneming opstart. Allereerst legt u de handelsnaam vast bij de Kamer van Koophandel. Maar u moet meer doen om uw handelsnaam te kunnen beschermen. Als u optimale bescherming van uw handelsnaam, merknaam of logo wenst, dient u een merkregistratie aan te vragen bij bijvoorbeeld MerkWerk.

Wanneer u uw handelsnaam registreert, geniet u van een aantal voordelen:

  • U bent de enige die de naam mag gebruiken;
  • Uw bedrijf is meer waard;
  • Uw bedrijf is beschermd tegen misbruik;
  • Een registratie is een teken van professionaliteit.

Het verschil tussen een handelsnaam en een bedrijfsnaam

De handelsnaam is, zoals de Kamer van Koophandel dat noemt, de naam waaronder u uw onderneming drijft. Deze naam hoeft niet per se aan te duiden wat voor bedrijf u runt, u bent wat betreft de handelsnaam van uw bedrijf helemaal vrij. Er is geen groot verschil tussen een handelsnaam en een bedrijfsnaam, maar er is wel een verschil. Zo mag u wel meerdere handelsnamen bedenken voor uw bedrijf, maar mag u maar één bedrijfsnaam kiezen. Stel dat u een personal trainer en een copywriter bent, dan mag u voor allebei deze diensten een andere handelsnaam gebruiken.

Het registreren van een logo

Naast voor het registreren van een handelsnaam of het registreren van een bedrijfsnaam, kunt u bij ons van MerkWerk ook terecht voor het registeren van een logo of beeldmerk. Als u een logo wilt registreren, worden hier de zelfde eisen aan gesteld als aan het registreren van bijvoorbeeld een merknaam. Wanneer u uw beeldmerk laat registreren, mag niemand anders gebruik maken van uw logo.

Over merkenbureau MerkWerk

We vertellen u graag meer over ons bedrijf. Wij zijn het merkenbureau waar u terecht kunt voor de juridische bescherming van uw Intellectuele Eigendom. Onze medewerkers dragen de zorg voor bijvoorbeeld de registratie van uw handelsnaam, onderzoek, registratie, bewaking en de verdediging van uw merken of uw bedrijf in de Benelux, binnen Europa of over de hele wereld. Naast bescherming, bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar professioneel advies op het gebied van de vormgeving van producten, auteursrechten, octrooien en handelsnamen en domeinnamen. Omdat onze merkadviseurs beschikken over de benodigde vakkennis, kunnen ze u en uw bedrijf perfect van dienst zijn. Ze nemen u alle zorgen uit handen op het gebied van merken en verzekeren u van de beste bescherming en lage kosten. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis merkonderzoek.

De diensten

Wij bieden u verschillende diensten aan:

merkbescherming. Door de merknaam en het beeldmerk te beschermen wordt een product of dienst herkend en bekend:

Productbescherming. Om te voorkomen dat derden er vandoor gaan met uw inventiviteit en investeringen zijn er verschillende manieren waarop u uw product kunt beschermen:

Overige diensten

Uw handelsnaam registreren doet u bij MerkWerk

Bent u overtuigd van de redenen waarom het verstandig is om uw handelsnaam te registreren en wilt u de handelsnaam registreren bij onze medewerkers van MerkWerk? Schakel dan hulp in en zorg er voor dat de handelsnaam van uw bedrijf beschermd is! Wanneer u uw handelsnaam registreert, is de naam van uw onderneming beschermd. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met één van de professionele medewerkers. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied het registreren van een handelsnaam? Of wilt u meer weten over de andere diensten die wij u aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op! We staan u graag te woord.

Offerte aanvragen