MerkWerk Beroepsverenigingen

Onze beroepsverenigingen

MerkWerk is aangesloten bij verschillende professionele beroepsverenigingen, welke zichzelf ten doel hebben gesteld om de nationale en internationale bescherming van Intellectuele Eigendom te bevorderen en te waarborgen. Als klant dient u namelijk verzekerd te zijn van deskundig advies en begeleiding.

Regelmatig worden congressen, symposia of andere bijeenkomsten georganiseerd. Ook worden er in verenigingsverband studies verricht naar problemen op het gebied van het IE-recht en wordt op deze manier getracht de overheid van advies te voorzien over wettelijke regelingen op het gebied van het Intellectuele Eigendomsrecht.

35 jaar beroepsvereniging BMM

BMM

De Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht is de beroepsvereniging van juridische specialisten. De BMM stimuleert en waarborgt de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden waardoor een deskundig advies en begeleiding bij de registratie (bescherming) van merken- en modellen, onderhandelingen en eventuele conflicten gegarandeerd wordt.

ECTA

ECTA

Het doel van de European Communities Trade Mark Association (ECTA) is om alle specialisten in de Europese Unie op het gebied van merken, modellen en andere Intellectuele Eigendom gerelateerde zaken bijeen te brengen.

INTA

INTA

De International Trademark Association (INTA) is de internationale vereniging van merkadviseurs en (merk)eigenaren.

AIPPI

AIPPI

De Vereniging voor Intellectuele Eigendom, VIE, is de Nederlandse groep van de internationale vereniging Association Internationale pour la Protection de la Propriété Intellectuelle (AIPPI).