MerkWerk

Over MerkWerk

Als juridisch adviesbureau adviseren wij particulieren, het MKB, multinationals en tussenpersonen, zoals vormgevers en reclamebureaus, over merkonderzoek, merkregistratie, merkbewaking en de bescherming van merken, modellen en handelsnamen en domeinnamen. Ook is MerkWerk het goede adres voor vragen over auteursrecht, reclamerecht, conflicten, contracten en licenties.

Praktisch

Om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn, zetten wij onze ervaring en vakkennis daarom om in heldere, praktische en gedegen adviezen waar onze klanten mee vooruit kunnen.

Betrokken

Aan een snelle en persoonlijke aanpak hechten wij veel waarde. Ook nadat merken zijn geregistreerd, blijven wij daarom nauw en proactief betrokken.

Deskundig

De adviseurs van ons merkenbureau zijn goed geschoolde juristen met ervaring in het veld van de Intellectuele Eigendom en zijn lid van beroepsverenigingen zoals de Benelux vereniging voor Merken- en Modellen recht (BMM) en de International Trademark Association (INTA).

Benelux vereniging voor Merken- en Modellen recht (BMM)European Communities Trade Mark Association (ECTA)International Trademark Association (INTA)Internationale vereniging Association Internationale pour la Protection de la Propriété Intellectuelle (AIPPI)