MerkWerk helpt u uw merknaam te registreren

Heeft u uw eigen merk ontwikkeld en wilt u daarvan de merknaam registreren? MerkWerk ontzorgt u op het gebied van merknaamregistratie en productbescherming. Wij zijn een merkenbureau en advieskantoor dat diensten verleent die zich richten op bescherming van intellectueel eigendom. Dit rechtsgebied vereist de nodige ervaring, kundigheid en kennis. MerkWerk is gespecialiseerd in het merkenrecht en helpt u graag verder. Als u uw merknaam registreren wilt bent u bij ons dus aan het juiste adres. Daarnaast zijn we ook in staat om u het aanverwante zaken te helpen die nodig zijn voor de juridische bescherming van uw merk, product of dienst. Naast de registratie van uw merknaam voeren we merkonderzoek uit, verzorgen we de juridische bescherming van uw merk en bieden we advies op het gebied van productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten. Wij zijn een kleinschalig kantoor dat snel werkt, hoogwaardige service levert en scherpe prijzen hanteert. Ook zijn we recht door zee en verstrekken we eerlijk advies. Wilt u uw merknaam registreren en bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust naar 030 276 70 80 om verder te informeren.

Wat kunnen we allemaal voor u betekenen?

MerkWerk is actief in de Benelux, de Europese Unie en de rest van de wereld. Naast dat we uw merknaam kunnen registreren verzorgen we ook diverse andere diensten. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in de volgende 4 categorieën:

  • Merkbescherming: wilt uw merk beschermd kunnen worden, dan dient u eerst uw merknaam te registreren. Met de registratie in het officiële merkenregister verkrijgt u een exclusief merkrecht, dat u juridisch een sterke positie garandeert tegen inbreuk, misbreuk en verwarring van uw merk;
  • Productbescherming: MerkWerk kan op basis van diverse manieren de bescherming van uw product of dienst garanderen;
  • Juridisch advies: het alsmaar in ontwikkeling zijnde intellectuele eigendomsrecht is een ingewikkeld rechtsgebied. Wij zijn gespecialiseerd in dit recht en verstrekken kundig juridisch advies;
  • Merkcreatie: ook kunnen we u bijstaan met de creatie van merken (zoals het bedenken van namen en het ontwikkelen van logo’s en corporate identities). Daartoe werken we samen met reclame-, communicatie- en merkcreatie bureaus.

Over MerkWerk

MerkWerk is een in Utrecht en Zutphen gevestigd merkenbureau dat is opgericht door mr. Ivo Haaijer. Hij beschikt al over meer dan 15 jaar aan ervaring in het merken vak. Als BMM erkend merkengemachtigde en lid van de INTA en AIPPI weet hij als geen ander wat er bij de merknaam registratie en juridische bescherming van uw merk allemaal komt kijken. MerkWerk verleent zijn diensten aan de hand van 7 pijlers: praktisch, betrokken, deskundig, goedkoop, snel, accuraat en eerlijk. Wij verlenen onze diensten op een dusdanige manier dat u er altijd iets aan heeft. De praktijk is namelijk waar het om draait. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke aanpak en nauwe betrokkenheid bij uw merk. Ook na het merknaam registreren blijven we proactief betrokken bij de bescherming van uw merk.

Uw merknaam registreren? Neem dan contact op!

Wilt u meer weten over het registreren van uw merknaam of over de juridische bescherming van uw merk? Neem dan contact op met MerkWerk. Wij vertellen u graag meer over hoe wij voor een kostenefficiënte en optimale bescherming van uw merknaam kunnen zorgen. We zijn telefonisch bereikbaar via 030 276 70 80. Ook kunt u een terugbelafspraak maken of een offerte via onze website aanvragen.