Op zoek naar een Benelux merkenbureau?

Bent u op zoek naar een Benelux merkenbureau dat de registratie van uw merken kan verzorgen? Dan bent u bij MerkWerk helemaal aan het juiste adres. Wij zijn hét merkenbureau en advieskantoor op het gebied van intellectueel eigendom. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het merkenrecht, een ingewikkeld rechtsgebied dat om ervaring, kundigheid en actuele kennis vraagt. Als Benelux merkenbureau kunnen we uw merken registreren en u ontzorgen bij alle zaken die daarbij komen kijken. We verrichten merkonderzoek, verzorgen de registratie van uw merk en de juridische bescherming daarvan. Ook kunnen we u advies verstrekken omtrent productvormgeving, handels- en domeinnamen, octrooien en auteursrechten. Onze dienstverlening is kwalitatief uitstekend en scherp geprijsd. Ons Benelux merkenbureau is kleinschalig en werkt snel, doch accuraat. Wij zijn recht door zee en geven altijd eerlijk advies. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan eens op 030 276 70 80, wij vertellen u graag meer!

Wat kunnen wij als Benelux merkenbureau voor u betekenen?

Als Benelux merkenbureau zorgen wij voor de bescherming van uw merknaam en uw Intellectuele Eigendomsrechten. Wij zijn naast de Benelux ook actief binnen de Europese Unie en de rest van de wereld. Onze dienstverlening is onder te verdelen in de volgende 4 diensten:

  • Merkbescherming: om uw merk te kunnen beschermen dient deze eerst geregistreerd te worden. Wij verzorgen de registratie in het officiële merkenregister voor u, waarop u een exclusief merkrecht krijgt. Dat biedt juridische bescherming tegen merkinbreuk, misbruik en merkverwarring;
  • Productbescherming: heeft u een product of dienst ontwikkeld en wilt u deze laten beschermen, zodat andere partijen daar niet zomaar profijt uit kunnen halen? Wij zijn bekend met de verschillende beschermingsmogelijkheden;
  • Juridisch advies: het intellectuele eigendomsrecht is een complex terrein dat voortdurend in ontwikkeling is. Als Benelux merkenbureau volgen wij de rechtsontwikkelingen op de voet en verlenen we vakkundige juridische dienstverlening omtrent het merkenrecht;
  • Merkcreatie: wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van nieuwe namen en merken. Ook werken we samen met reclame-, communicatie- en merkcreatie bureaus, om zo tot mooie en passende logo’s, namen en bedrijfsidentiteiten te komen.

Over MerkWerk

MerkWerk is een Benelux merkenbureau gevestigd in Zutphen en Utrecht. We zijn opgericht door mr. Ivo Haaijer. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in het merken vak en is een BMM erkend merkengemachtigde. Dit betreft een kwaliteitskeurmerk. Ook is hij lid van zowel de BMM, als de INTA en AIPPI. Waarom nu MerkWerk inschakelen voor de registratie en bescherming van uw merk? Onze dienstverlening kenmerkt zich aan de hand van de volgende 7 pijlers: praktisch, betrokken, deskundig, goedkoop, snel, accuraat en eerlijk. Wij willen echt van toegevoegde waarde zijn en komen daarom altijd met adviezen waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Omdat we een kleinschalige onderneming zijn kunnen we een zeer persoonlijke aanpak hanteren. Zo blijven we ook na de registratie van uw merk nauw en proactief betrokken middels onze deskundige juridische dienstverlening.

Meer weten? Neem dan contact op!

Bent u geïnteresseerd in een kostenefficiënte en optimale juridische bescherming van uw merk door een Benelux merkenbureau? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren. U kunt ons telefonisch bereiken via 030 276 70 80 of een terugbelafspraak maken. Ook kunt u online een offerte aanvragen.